Hakan Şükür: “Yüzümüzün Akıyla Şampiyon Olmak İstiyoruz”
Bahçelievler Belediyesi’nin kendi adına yaptırdığı spor salonunun açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hakan Şükür, Turkcell Süper Lig’de kalan son dört maçı da kazanarak “Yüzümüzün akıyla şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
Kendi adını taşıyan spor salonu açılışının, İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanacak karşılaşma öncesinde moral verdiğini belirten Hakan Şükür, “Artık dört maçımız kaldı, her şey kendi elimizde. Bunları kazanıp, yüzümüzün akıyla şampiyon olmak istiyoruz" dedi.
“Camiamızı Mutlu Etmek İstiyoruz”
Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor’u da düşününce, ligin sonunun çok çekişmeli geçeceğinin görüldüğünü söyleyen Hakan Şükür, “Matematiksel olarak onların da şansı var. Ligin son dört haftasının keyifli geçmesini istiyorum. Sezon başından bu yana herkes emek veriyor ama inşallah biz şampiyon oluruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıp, camiamızı mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.
Basın mensuplarının medyada yer alan “Takımı Hakan yapıyor” şeklindeki iddiaları hatırlatması üzerine Hakan Şükür, bu iddiaların doğruyu yansıtmadığını kaydetti. Bu konuyla ilgili daha önce de açıklama yaptığını vurgulayan Şükür, sözlerine şöyle devam etti: “Galatasaray camiasında öyle bir şey mümkün değil. Bu, büyüklerimize de saygısızlık oluyor. Böyle bir şey hayatım boyunca hiç olmadı, bu dönemde de olamaz. Ben şu anda futbolcuyum, bana söyleneni yaparım. Arkadaşlarıma tecrübelerimden faydalanmaları için bir şeyler söyleyebilirim, bu doğaldır ama takımın kurulması konusunda hocalarımız var, yöneticilerimiz var. Onlar kendi aralarında bir takım kuruyorlar, ben bazen oynuyorum, bazen oynamıyorum. Öyle değerlendirmek lazım. Ama hep beraber bir takım olduğumuzu söyleyebilirim.”
Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili sorulara öncelikle bu haftaki maçın çok önemli olduğu, İstanbul Büyükşehir Belediye’yi yenip Galatasaray’ın iddialı durumunu devam ettirmek istediklerini belirterek cevap veren Hakan Şükür sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah korusun ters bir sonuçta da iddiamız devam edecek ama kazanırsak da çok büyük bir avantajımız olacak. Daha sonra kendi sahamızda Fenerbahçe ile oynayacağız. O maç önemli bir kırılma noktası olacak. O maçtan da yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz”.
Hakan Şükür Spor Salonu Açıldı